Beneficii la achiziția unei invitații

Beneficii la achiziția unei invitații

Înscrierile au început!

Poți să donezi 250 de lei și primești o invitație la Gala Caritabilă Nemo!

Cu toate acestea, organizatorii, Asociația „Mă Bucur de Viață”, ți-au pregătit multe surprize plăcute, la achiziționarea unei singure invitații.

Pe lângă faptul că ai un loc asigurat la Gală, mai ai și beneficiile următoare:

  • Posibilitatea de a petrece o zi ( pe bază de programare, în funcție de zilele disponibile ) în cadrul Centrului Regional de Recuperare Vasile Andrei Galați pe parcursul anului 2020;
  • Reducere 10% din prețul de listă la serviciile oferite de Centrului Regional de Recuperare Vasile Andrei Galați pe parcursul unei luni calendaristice ( pe bază de programare, în funcție de lunile disponibile ) pentru 2020;
  • Reducere 10% din prețul de listă la unul dintre evenimentele sportive organizat de Asociația Mă Bucur de Viață pe parcursul anului 2020.

Vrei să te înscrii? Dă click aici.

Închide ochii și imaginează-ți o seară în care tu ești SUPEREROUL!

Fii parte din proiect și ajută-ne să transformăm o seară de vineri într-o gală a visurilor împlinite!
NEMO este un proiect caritabil căruia s-au alăturat zeci de oameni dornici să ofere o sansă în plus copiilor cu Paralizie Cerebrală Infantilă ( PCI ).
Toate fondurile strânse în urma Galei Caritabile NEMO prima ediție, s-au folosit exclusiv pentru echiparea Centrului Regional de Recuperare pentru copii cu dizabilități neuromotorii Vasile Andrei Galați .

Niciun comentariu

Adaugă comentariul tău