Despre Gală

Emoția, buna dispoziție și generozitatea au transformat prima ediție a Galei Caritabile NEMO într-o puternică mișcare filantropică în sprijinul copiilor cu paralizie cerebrală, beneficiari ai programelor noastre. Invitatul special al serii, Nicu Alifantis, a oferit un show plin de energie și i-a avut alături de el pe membri comunității de dans Unity Squad. Au fost alături de noi, la eveniment peste 250 de invitați și parteneri, împreună cu care am mobilizat suma de 10.000 EUR pentru echiparea Centrului Regional de Recuperare Vasile Andrei Galați.

A avea un copil cu dizabilităţi este, cu siguranţă, o provocare pe care viaţa ne-o lansează fără drept de apel şi căreia, indiferent de circumstanţele în care se întâmplă, avem datoria să ne amintim că trebuie să ne bucurăm de viață!
Centru de Recuperare Vasile Andrei neuromotorie pentru copii cu afectiuni neurologice oferă Kinetoterapie, terapie ocupationala, logopedie, consiliere psihologica, terapie de grup.